Nógrádi Méhészbolt

  • Mézpergető 8-kazettás fi1200 mm elektromos automata, PREMIUM

Mézpergető 8-kazettás fi1200 mm elektromos automata, PREMIUM

  • Cikkszám: W205500_P
1 383 020 Ft ÁFÁ-val / db 1 152 517 Ft ÁFA nélkül / db
Raktáron

Mézpergető 8-kazettás fi1200 mm elektromos automata, PREMIUM

8-kazettás automata önfordítós mézpergető PREMIUM automata kazetta forgatással saválló rozsdamentes acélból készült 0,8 mm vastag. Egyszerű a használata. Dob átmérője 1200 mm a szerkezetének köszöhetően alkalmas a legsűrűbb méz kipergetésére is. kosár kapacitása 8 kazetta saválló rozsdamentes acélból, Hunorkerettípusra. A rozsdamentes acélbetétek belehelyezésével a kazettába, növelhetjük azok számát, egymás után helyezzük őket be, a pléh betéteknek köszönhetően a méz a pergetés során nem hull a szomszédos lépekre, de a betéteken folyik le a mézpergető aljára. Meghajtása elektromos 230 V-os tápegységgel, digitális automata vezérlővel. A dob fedele 5 mm vastag akril üvegből készült, amely lehetővé teszi az állandó pergetés megfigyelését és megvéd a forgó kosár elől. A mézpergető biztonsági zárat is tartalmaz, amely megállítja a mézpergetést a fedő kinyitása után. A mézpergető alsó szerkezete kúp alakú, ez megkönnyíti a méz elfolyását. A csap 2” saválló rozsdamentes acélból készült. A mézpergető három fém lábon áll.

Meghajtás - a mézpergető meghajtása olyan váltóból áll, amely az eco-line sorozatból származó nagyteljesítményű THF motorral rendelkezik. Közvetlenül a mézpergető kosarára van hozzákapcsolva, és egy frekvenciaváltóval rendelkezik. Az E 1000 a rendszer aktív optimalizálása. Olyan meghajtást használunk, amely 35%-os energia megtakarítással szolgál, miközben nem változtatja meg a mézpergető gép technikai paramétereit. THF sorozat növeli a berendezések élettartamát, egyúttal pedig csökkenti a gép által keletkezett zajt.

Az automata 8 programmal rendelkezik. Az első két program a kézi üzemmódban lévő munkálatokra szolgál, a harmadik pedig gyárilag megadott program. A 4-8-ig (az automata üzemmódban) lévő programok saját beállításokat tesz lehetővé. Minden program 7 lépésből áll. Minden lépésben 3 paramétert lehet beállítani: a kezdés idejét, a gyorsaságot és a forgás irányát. A hetedik, azaz utolsó lépés a mézpergető kosár megállításának idejét jelzi.

Az eredeti kazettákba bele lehet helyezni a betétet a kazetta méretének kisebbítésére, ennek köszönhetően más kerettípust is pergetni lehet.

Technikai adatok
Dob átmérője ø1200 mm
Keret típusa 8× Hunor
Meghajtás Elektromos alsó
Tápegysgé 230 V
Vezérlés HE-03 (Automata)
Motor Motor sebességváltóval 0,75 kW
Kosár és dob szerkezete
Pléh vastagsága a dobon 0,8 mm
Csap 2× rozsdamentes acél 2”
Felső léc Fém gerenda 60×10 mm rozsdamentes acél
Plexi 8 mm
Lábak Hosszú rozsdamentes acél 60×40 mm
Pántok 8 db rozsdamentes acél
Kereszt merevítő Rozsdamentes acél
Kazetta / kazetta mérete Rozsdamentes acélcső ø3 és ø6 mm / 425×340 mm
Dob széle Rozsdamentes acél
Dob magassága 780 mm
További információk
Garancia 7 év (nem vonatkozik a vezérlőre, meghajtásra és elektromos berendezésekre)
Tanusítvány A berendezések el vannak látva a CE (ConformitéEurpéene) jellel és megfelelnek az EÚ biztonságról, környezetvédelemről és egészségről szóló normáinak. A CE jellel a gyártó kijelenti, hogy a termék megegyezik az irányelvekben található összes ponttal.
További Raklapos szállítás

Paraméterek

Súly130 kg

Kapcsolódó termékek

Kellékek

Kellékek

Mézpergető áthelyezésére szolgáló fogó, rozsdamentes acél

4 280 Ft ÁFÁ-val / db
3 567 Ft ÁFA nélkül / db
Megrendelésre
Cikkszám: W6600