Nógrádi Méhészbolt

  • Mézpergető 16-kazettás fi1200 mm elektromos automata, PREMIUM
  • W203000B_P-1
  • W203000B_P-2

Mézpergető 16-kazettás fi1200 mm elektromos automata, PREMIUM

2 645 180 Ft ÁFÁ-val / ks 2 204 317 Ft ÁFA nélkül / ks
Megrendelésre

Mézpergető 16-kazettás fi1200 mm elektromos automata, PREMIUM

16-kazettás automata önfordítós mézpergető PREMIUM automata kazetta forgatással saválló 0,8 mm vastag rozsdamentes acélból készült. Egyszerű a használata. Dob átmérője 1200 mm. A kosár rozsdamentes acélból készült válaszfalakat tartalmaz, melyek szerkezete megvédi a keretet a lép kitörezedése elől. A kazetták rúgókkal vannak összekötve, amelyeknek köszönhetően a kazetta visszatér eredeti helyére. A kosár két tartóba van belehelyezve: felső- és alsó tartó. A rozsdamentes acélból készült betétek behelyezésével megnövelhetjük a mézpergető gépben található kazetták számát. A kazettákat egymás után helyezzük el, és a fémbetéteknek köszönhetően a kipergett méz a mézpergetés közben nem hull a szomszédos lépekre, hanem szépen lefolyik a betéteken a mézpergető aljára. Kosár kapacitása 12 diagonális kazetta saválló rozsdamentes acélból, Hunor kerettípusra. Meghajtása elektromos 230 V-os tápegységgel, digitális automata vezérlővel. A dob fedele 8 mm vastag akril üvegből készült, amely lehetővé teszi az állandó pergetés megfigyelését és megvéd a forgó kosár elől. A mézpergető biztonsági zárat is tartalmaz, amely megállítja a mézpergetést a fedő kinyitása után. A mézpergető alsó szerkezete kúp alakú, ez megkönnyíti a méz elfolyását. A csap 2x 2” saválló rozsdamentes acélból készült. A mézpergető három fém lábon áll.

Meghajtás - a mézpergető meghajtása olyan váltóból áll, amely az eco-line sorozatból származó nagyteljesítményű THF motorral rendelkezik. Közvetlenül a mézpergető kosarára van hozzákapcsolva, és egy frekvenciaváltóval rendelkezik. Az E 1000 a rendszer aktív optimalizálása. Olyan meghajtást használunk, amely 35%-os energia megtakarítással szolgál, miközben nem változtatja meg a mézpergető gép technikai paramétereit. THF sorozat növeli a berendezések élettartamát, egyúttal pedig csökkenti a gép által keletkezett zajt.

Az automata 8 programmal rendelkezik. Az első két program a kézi üzemmódban lévő munkálatokra szolgál, a harmadik pedig gyárilag megadott program. A 4-8-ig (az automata üzemmódban) lévő programok saját beállításokat tesz lehetővé. Minden program 7 lépésből áll. Minden lépésben 3 paramétert lehet beállítani: a kezdés idejét, a gyorsaságot és a forgás irányát. A hetedik, azaz utolsó lépés a mézpergető kosár megállításának idejét jelzi.

Az eredeti kazettákba bele lehet helyezni a betétet a kazetta méretének kisebbítésére, ennek köszöhetően más kerettípust is pergetni lehet.

Technikai adatok
Dob átmérője ø1200 mm
Keret típusa 16× Hunor
Meghatjás Elektromos alsó
Tápegység 230 V
Vezérlés HE-03 (Automata)
Motor Motor sebességváltóval 1,5 kW
A dob és kosár szerkezete
Pléh vastagsága a dobon 0,8 mm
Csap 2× 2” rozsdamentes acél
Felső léc Fém gerenda 60×10 mm rozsdamentes acél
Plexi 8 mm
Lábak Hosszú rozsdamentes acél 60×40 mm
Pántok Rozsdamentes acél 8 db.
Kereszt merevítő Rozsdamentes acél
Kazetta / Kazetta méretei Rozsdamentes acélcső ø3 és ø6 mm / 425×325 mm
Dob széle Rozsdamentes acél
Dob magassága 780 mm
További információk
Garancia 7 év (nem vonatkozik a vezérlőre, meghajtásra és elektromos berendezésekre)
Tanusítvány A berendezések el vannak látva a CE (ConformitéEurpéene) jellel és megfelelnek az EÚ biztonságról, környezetvédelemről és egészségről szóló normáinak. A CE jellel a gyártó kijelenti, hogy a termék megegyezik az irányelvekben található összes ponttal.
További Kosár válaszfalakkal, Raklapos szállítás.

A raktáron nem szereplő árukat az előlegszámla kifizetésétől számított maximum 60 napon belül tudjuk biztosítani és kiszállítani.

Paraméterek

Súly 205,6 kg

Kapcsolódó termékek

Kellékek

Kellékek

Mézpergető áthelyezésére szolgáló fogó, rozsdamentes acél

6 310 Ft ÁFÁ-val / ks
5 258 Ft ÁFA nélkül / ks
Megrendelésre
Cikkszám: W6600