Nógrádi Méhészbolt

  • Mézpergető 6-kazettás fi800 mm elektromos automata LN, PREMIUM

Mézpergető 6-kazettás fi800 mm elektromos automata LN, PREMIUM

  • Cikkszám: W205001_P
1 015 310 Ft ÁFÁ-val / db 846 092 Ft ÁFA nélkül / db
Megrendelésre

Mézpergető 6-kazettás fi800 mm elektromos automata LN, PREMIUM

6-kazettás automata önfordítós mézpergető PREMIUM automata kazetta forgatással saválló rozsdamentes acélból készült 0,8 mm vastag. Egyszerű a használata. Dob átmérője 800 mm a szerkezetének köszöhetően alkalmas a legsűrűbb méz kipergetésére is. kosár kapacitása 6 kazetta saválló rozsdamentes acélból, Langstroth kerettípusra. A rozsdamentes acélbetétek belehelyezésével a kazettába, növelhetjük azok számát, egymás után helyezzük őket be, a pléh betéteknek köszönhetően a méz a pergetés során nem hull a szomszédos lépekre, de a betéteken folyik le a mézpergető aljára. Meghajtása elektromos 230 V-os tápegységgel, digitális automata vezérlővel. A dob fedele 5 mm vastag akril üvegből készült, amely lehetővé teszi az állandó pergetés megfigyelését és megvéd a forgó kosár elől. A mézpergető biztonsági zárat is tartalmaz, amely megállítja a mézpergetést a fedő kinyitása után. A mézpergető alsó szerkezete kúp alakú, ez megkönnyíti a méz elfolyását. A csap 6/4” saválló rozsdamentes acélból készült. A mézpergető három fém lábon áll.

Meghajtás - a mézpergető meghajtása olyan váltóból áll, amely az eco-line sorozatból származó nagyteljesítményű THF motorral rendelkezik. Közvetlenül a mézpergető kosarára van hozzákapcsolva, és egy frekvenciaváltóval rendelkezik. Az E 1000 a rendszer aktív optimalizálása. Olyan meghajtást használunk, amely 35%-os energia megtakarítással szolgál, miközben nem változtatja meg a mézpergető gép technikai paramétereit. THF sorozat növeli a berendezések élettartamát, egyúttal pedig csökkenti a gép által keletkezett zajt.

Az automata 8 programmal rendelkezik. Az első két program a kézi üzemmódban lévő munkálatokra szolgál, a harmadik pedig gyárilag megadott program. A 4-8-ig (az automata üzemmódban) lévő programok saját beállításokat tesz lehetővé. Minden program 7 lépésből áll. Minden lépésben 3 paramétert lehet beállítani: a kezdés idejét, a gyorsaságot és a forgás irányát. A hetedik, azaz utolsó lépés a mézpergető kosár megállításának idejét jelzi.

Technikai adatok
Dob átmérője ø800 mm
Keret típusa 6× Langstroth
Meghajtás Elektromos alsó
Tápegység 230 V
Meghajtás HE-03 (Automata)
Motor Motor sebességváltóval 0,55 kW
Kosár és dob szerkezete
Pléh vastagsága 0,8 mm
Csap Rozsdamentes acél 6/4”
Felső léc Fém gerenda 60×10 mm rozsdamentes acél
Plexi 8 mm
Lábak Rozsdamentes acél 50×30 mm
Pántok Rozsdamentes acél 8 db.
Kereszt merevítő Rozsdamentes acél
Kazetta / kazetta merevítő Rozsdamentes acélcső ø3 és ø6 mm / 425×250 mm
Dob szélessége Rozsdamentes acél
Dob magassága 780 mm
További információk
Garancia 7 év (nem vonatkozik a vezérlőre, meghajtásra és elektromos berendezésekre)
Tanusítvány A berendezések el vannak látva a CE (ConformitéEurpéene) jellel és megfelelnek az EÚ biztonságról, környezetvédelemről és egészségről szóló normáinak. A CE jellel a gyártó kijelenti, hogy a termék megegyezik az irányelvekben található összes ponttal.
További Raklapos szállítás

Paraméterek

Súly81 kg

Kapcsolódó termékek

Kellékek

Kellékek

Mézpergető áthelyezésére szolgáló fogó, rozsdamentes acél

4 280 Ft ÁFÁ-val / db
3 567 Ft ÁFA nélkül / db
Megrendelésre
Cikkszám: W6600