Nógrádi Méhészbolt

Mézpergető 4-kazettás O600 mm kézi, OPTIMA

266 760 Ft ÁFÁ-val / ks 222 300 Ft ÁFA nélkül / ks
Megrendelésre

Mézpergető 4-kazettás O600 mm kézi, OPTIMA

4-kazettás mézpergető OPTIMA kézi kosár forgatással saválló rozsdamentes acélból készült így alkalmas a kis méhészek számára. A jellemzője a kis mérete és egyszerűsége. A kosár szerkezetének köszönhetően a legsűrűbb méz kipergetésére is alkalmas. A dob átmérője 600 mm. Kosár kapacitása 4 kazetta diagonális hosszú saválló acél rudakból készült és Hunor keret típus pergetésére alkalmas. A kosár tengelye mozgó tartókba van behelyezve. Meghajtása kézi fékkel. A dob fedele akrillból készült és biztosítja a pergetés ellenőrzését és véd a forgó kosár elöl. A dob alsó szerkezete kúp alakú, így megkönnyíti a méz elfolyását. Lefolyó csap 6/4" saválló rozsdamentes acélból. Három lábon áll.

Az eredeti kazettákba bele lehet helyezni a betétet a kazetta méretének kisebbítésére, így más típusú kereteket is pergetni lehet.

Technikai adatok
Dob ámérője ø600 mm
Keret típusa 4× Hunor
Meghajtás Kézi
Tápegység -
Vezérlő -
Motor -
Kosár szerkezete
Pléh vastagsága a dobon 0,6 mm
Csap Rozsdamentes acél 6/4”
Felső léc Fém gerenda 10 mm porfestéssel festett
Plexi 3 mm
Lábak Porfestéssel festett rövid
Pántok 4 db műanyag
Kereszt merevítő -
Kazetta / kazetta méretei Rozsdamentes acélcső ø3 és ø5 mm / 440×315 mm
Dob széle -
Dob magassága 730 mm
További információk
Garancia 3 év
Tanusítvány A berendezések el vannak látva a CE (ConformitéEurpéene) jellel és megfelelnek az EÚ biztonságról, környezetvédelemről és egészségről szóló normáinak. A CE jellel a gyártó kijelenti, hogy a termék megegyezik az irányelvekben található összes ponttal.
További

Önösszeállító mézpergető (kartonokban szállított)

VIDEO:

A raktáron nem szereplő árukat az előlegszámla kifizetésétől számított maximum 60 napon belül tudjuk biztosítani és kiszállítani.