Nógrádi Méhészbolt

  • Mézpergető 4-kazettás fi900 mm elektromos automata, PREMIUM

Mézpergető 4-kazettás fi900 mm elektromos automata, PREMIUM

  • Cikkszám: W20180MR_P
943 550 Ft ÁFÁ-val / db 786 292 Ft ÁFA nélkül / db
Megrendelésre

Mézpergető 4-kazettás fi900 mm elektromos automata, PREMIUM

4-kazettás automata mézpergető PREMIUM automata kazetta forgatással saválló 0,8 mm vastag rozsdamentes acélból készült. Egyszerű a használata. Dob átmérője 900 mm. Kosár kapacitása 4 diagonális kazetta saválló rozsdamentes acélból, Hunor, Nagy Boconádi és Fél Boconádi kerettípusra. Meghajtása elektromos 230 V-os tápegységgel, digitális automata vezérlővel. A dob fedele 8 mm vastag akril üvegből készült, amely lehetővé teszi az állandó pergetés megfigyelését és megvéd a forgó kosár elől. A mézpergető biztonsági zárat is tartalmaz, amely megállítja a mézpergetés a fedő kinyitása után. A mézpergető alsó szerkezete kúp alakú, ez megkönnyíti a méz elfolyását. A csap 6/4” saválló rozsdamentes acélból készült. A mézpergető három fém lábon áll.

Meghajtás - a mézpergető meghajtása olyan váltóból áll, amely az eco-line sorozatból származó nagyteljesítményű THF motorral rendelkezik. Közvetlenül a mézpergető kosarára van hozzákapcsolva, és egy frekvenciaváltóval rendelkezik. Az E 1000 a rendszer aktív optimalizálása. Olyan meghajtást használunk, amely 35%-os energia megtakarítással szolgál, miközben nem változtatja meg a mézpergető gép technikai paramétereit. THF sorozat növeli a berendezések élettartamát, egyúttal pedig csökkenti a gép által keletkezett zajt.

Az automata 8 programmal rendelkezik. Az első két program a kézi üzemmódban lévő munkálatokra szolgál, a harmadik pedig gyárilag megadott program. A 4-8-ig (az automata üzemmódban) lévő programok saját beállításokat tesz lehetővé. Minden program 7 lépésből áll. Minden lépésben 3 paramétert lehet beállítani: a kezdés idejét, a gyorsaságot és a forgás irányát. A hetedik, azaz utolsó lépés a mézpergető kosár megállításának idejét jelzi.

Technikai adatok
Dob átmérője ø900 mm
Keret típusa 4× Hunor, NB / 8× Fél Boconádi
Meghajtás Elektromos alsó
Tápegység 230 V
Vezérlő HE-03 (Automata)
Motor Motor sebességváltóval 0,55 kW
Kosár és dob szerkezete
Pléh vastagsága a dobon 0,8 mm
Csap Rozsdamentes acél 6/4”
Felső léc Fém gerenda 60×10 mm rozsdamentes acél
Plexi 8 mm
Lábak Hosszú rozsdamentes acél 50×30 mm
Pántok Rozsdamentes acél 8 db
Kereszt merevítő Rozsdamentes acél
Kazetta /kazetta mérete Rozsdamentes acélcső ø3 és ø6 mm / 425×340 mm
Dob széle Rozsdamentes acél
Dob magassága 780 mm
További információk
Garancia 7 év (nem vonatkozik a vezérlőre, meghajtásra és elektromos berendezésekre)
Tanusítvány A berendezések el vannak látva a CE (ConformitéEurpéene) jellel és megfelelnek az EÚ biztonságról, környezetvédelemről és egészségről szóló normáinak. A CE jellel a gyártó kijelenti, hogy a termék megegyezik az irányelvekben található összes ponttal.
További Raklapos szállítás

VIDEO:

Paraméterek

Súly60,42 kg

Kapcsolódó termékek

Kellékek

Kellékek

Mézpergető áthelyezésére szolgáló fogó, rozsdamentes acél

4 280 Ft ÁFÁ-val / db
3 567 Ft ÁFA nélkül / db
Megrendelésre
Cikkszám: W6600