Nógrádi Méhészbolt

Méhpempő JUNIOR 500mg, ampulla 10x10ml

  • Cikkszám: VP1191
5 000 Ft ÁFÁ-val / db 4 167 Ft ÁFA nélkül / db
Megrendelésre

Méhpempő JUNIOR 500mg, ampulla 10x10ml

A Méhpempő általános erősítő, roboráló hatású táplálék-kiegészítő. Segíti a szervezet megfelelő működését, sejtjeit megújítja, ezáltal lassítja az öregedés folyamatait. Kiváló serkentő és frissítő szer, fogyasztásával növelhetjük a munkateljesítményünket. Fokozza a figyelem és koncentrációs képességeinket. Ösztönzőleg hat szervezetünk védekező rendszerére, ezáltal növeli a szellemi és fizikai állóképességet. Rossz étvágyú gyerekeknek étvágyfokozó hatású. Normalizálja a menstruációt, elősegíti a teherbeesést. Jó hatással van a változó korú nők szervezetére.

A méhpempő több mint 150, biológiailag aktív összetevőt: fehérjét, zsiradékot, cukrot, vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet, enzimeket és még számos egyéb bioaktív anyagot tartalmaz. Összetétele: víz 70%, protid 15%, glucid 12%, lipid 3%.

Adagolása:
Gyermekek 3 év től és felnőttek 1 ampullát fogyasztonak naponta. 90 nap használata után ajánlott 30 napos szünetett tartani.Az ampulla tartalmát fokozatossan a nyelv alá helyezve, hagyjuk felszívódni. A hatóanyag 5 percen belül feloldódik. A felhasználás előt fel kel rázni az ampullát.

Az ampulla kinyitása:
Az ampulla mindkét végét mel kell fogni a megjelölt helyen. Javasoljuk, hogy az ampullát egy pohár felett nyissuk ki és öntsük a tartalmat a csészébe.

Tárolás:
5 – 25 °C között , lehetőleg száraz helyen tartsuk, fénytől, levegőtől óvjuk, fémmel ne érintkezzen!

Alergén: méhtermék
A csomag tartalma: 10 x 10 ml ampulla

Figyelmeztetések:
Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Súlya: 0,180 kg

Paraméterek

Súly 0,18 kg