Nógrádi Méhészbolt

Méhpempő lyofilizált, 2g

2 930 Ft ÁFÁ-val / ks 2 442 Ft ÁFA nélkül / ks
Megrendelésre

Méhpempő lyofilizált, 2g

A méhpempő összhangban lévő anyagok komplexe, amelyek jótékony hatással vannak az emberi szervezetre. A méhpempő modern módon van feldolgozva – liofilizálással (mélyfagyasztási és szárítási eljárás), amely lehetővé teszi a natív anyag specifikus tulajdonságainak megőrzését. Ezenkívül lehetővé teszi az egyszerű tárolást, amely nem igényel hideg környezetet, mint a friss méhpempő esetében.

A méhpempő tiszta méhészeti termék, jellegzetes aromával és savanykás fűszeres ízzel. A méhek számára ez a kaptár „legkiválóbb” étele, amely legtöbb tápanyaggal látja el őket. Ezért használják a legfontosabb méhe – méhkirálynő – etetésére, aki így sokszorosan magasabb életévet tud megélni, mint a dolgozó méhek.
A méhpempővel a fiatal lárvákat is etetik, mivel szükséges a gyors fejlődésük. A méhpempő megszerzése a méhektől meglehetősen igényes munka, de ennek ellenére a kivételes tulajdonságainak köszönhetően ez az „alapanyag” nagy népszerűségnek örvend.

Használati útmutató:
Legjobb, ha a méhpempőt reggel éhgyomorra fogyasztja, étkezés előtt 20 perccel. A mérőpohárral szedjen ki a méhpempőből. Az ideális 200mg adagot, akkor éri el, ha a méhpempő a mérőpohárban 1 milliméter híján eléri a mérőkanál szélét (a teljes mérőpohár 230 mg). A kimért méhpempő adagot szórja rá az evőkanálra (műanyag, fa, vagy kerámia – ne legyen fémkanál) és adjon hozzá még két mérőpohár vizet. Alaposan keverje át, hogy a méhpempő feloldódjon. Hagyja legalább 1 percig feloldódni a nyelve alatt, majd nyelje le. A mérőpoharat mossa és szárítsa meg.

Felbontás után 4 héten belül fogyasztja el. Naponta 1 adagot fogyasztjon el. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A szervezet megelőző megerősítéséhez elegendő heti három adag bevétele. Az allergiában szenvedők legyenek óvatosak a méhtermékek fogyasztásával. A méhpempő több héten átt is fogyasztható (40 nap = 6 hét). A kezelést évente többször ismételje meg, lehetőleg tavaszi hónapokban.

Figyelmeztetés:
Alkalmatlan 3 év alatti gyermekek, allergiában szenvedők, terhes és szoptató nők számára, továbbá emlő-, méh,-vagy petefészekrák esetében is. Onkológiai betegségek esetén sem ajánlott. Tárolja száraz és sötét helyen, szobahőmérsékletnél. A méhpempő nem érintkezhet fémmel.

Csomagolás tartalma 2000 mg liofilizált méhpempő, ami 10 adagot jelent.
Egy adag mennyisége 200 – 230 mg.

Csomagolás hozzávetőleges súlya: 0,080 kg

Paraméterek

Súly 0,08 kg