Nógrádi Méhészbolt

  • Mézpergető sugaras önfordítós fi1000 mm elektromos automata, PREMIUM

Mézpergető sugaras önfordítós fi1000 mm elektromos automata, PREMIUM

  • Cikkszám: W2007000K6D_P
1 349 460 Ft ÁFÁ-val / db 1 124 550 Ft ÁFA nélkül / db
Megrendelésre

Mézpergető sugaras önfordítós fi1000 mm elektromos automata, PREMIUM

Sugaras-önfordítós mézpergető PREMIUM elektromos meghajtásra kombinált kosarat tartalmaz, amelyben a keretet lehet sugaras és önfordítós mézpergetőben is pergetni. Ezt egy speciális betét teszi lehetővé, amelyet a mézpergetőbe helyezz bele és a sugaras mézpergetőből önfordítós kazettást hoz létre.

A mézpergető saválló rozsdamentes acélból készült. Egyszerű a használata. Dob átmérője 1000 mm a szerkezetének köszönhetően alkalmas a legsűrűbb méz kipergetésére is. A sugaras kosár rozsdamentes rudakból készült. A kosár küllői megakadályozzák a kosár kizökkenést munka során. A kosár egy felső és egy alsó tartóba van megfogatva. A sugaras kosár használatánál 30 keretet pergethet ki a Hunor típusból és 36 keretet a Fél Boconádi. A kazettás kosárnál 6 keretet a Hunor típusból. Meghajtása elektromos 230 V-os tápegységgel, digitális automata vezérlővel. A dob fedele 5 mm vastag akril üvegből készült, amely lehetővé teszi az állandó pergetés megfigyelését és megvéd a forgó kosár elől. A mézpergető biztonsági zárat is tartalmaz, amely megállítja a mézpergetés a fedő kinyitása után. A mézpergető alsó szerkezete kúp alakú, ez megkönnyíti a méz elfolyását. A csap 2” saválló rozsdamentes acélból készült. A mézpergető három fém lábon áll.

Meghajtás – a mézpergető meghajtása olyan váltóból áll, amely az eco-line sorozatból származó nagyteljesítményű THF motorral rendelkezik. Közvetlenül a mézpergető kosarára van hozzákapcsolva, és egy frekvenciaváltóval rendelkezik. Az E 1000 a rendszer aktív optimalizálása. Olyan meghajtást használunk, amely 35%-os energia megtakarítással szolgál, miközben nem változtatja meg a mézpergető gép technikai paramétereit. THF sorozat növeli a berendezések élettartamát, egyúttal pedig csökkenti a gép által keletkezett zajt.

Az automata 8 programmal rendelkezik. Az első két program a kézi üzemmódban lévő munkálatokra szolgál, a harmadik pedig gyárilag megadott program. A 4-8-ig (az automata üzemmódban) lévő programok saját beállításokat tesz lehetővé. Minden program 7 lépésből áll. Minden lépésben 3 paramétert lehet beállítani: a kezdés idejét, a gyorsaságot és a forgás irányát. A hetedik, azaz utolsó lépés a mézpergető kosár megállításának idejét jelzi.

Sugaras mézpergetőbe alkalmas keret
Méret Darab
Hunor / Fél Boconádi 30 / 36
Technikai adatok
Dob átmérője ø1000 mm
Keret típusa (önfordítós mézpergető) 6× Hunor
Meghajtás Elektromos alsó
Tápegység 230 V
Vezérlő HE-03
Motor Motor sebességváltóval 0,75 kW
Kosár és dob szerkezete
Pléh vastagsága a dobn 0,8 mm
Csap 2 × 2” rozsdamentes acél
Felső léc Fém gerenda 60×10 mm rozsdamentes acél
Plexi 8 mm
Lábak Rozsdamentes acél 60×40 mm
Pántok 8 db rozsdamentes acél
Kereszt merevítő Rozsdamentes acél
Kazetta / kazetta merevítő Rozsdamentes acélcső ø3 és ø6 mm / 425×340 mm
Dob széle Rozsdamentes acél
Dob magassága 780 mm
További információk
Garancia 7 év (nem vonatkozik a vezérlőre, meghajtásra és elektromos berendezésekre)
Tanusítvány A berendezések el vannak látva a CE (ConformitéEurpéene) jellel és megfelelnek az EÚ biztonságról, környezetvédelemről és egészségről szóló normáinak. A CE jellel a gyártó kijelenti, hogy a termék megegyezik az irányelvekben található összes ponttal.
További Raklapos szállítása.
Hozzászólás * Felárért ki lehet cserélni a HE-03 vezérlőt professzionális automata vezérlésre.

Kapcsolódó termékek

Kellékek

Kellékek

Mézpergető áthelyezésére szolgáló fogó, rozsdamentes acél

4 280 Ft ÁFÁ-val / db
3 567 Ft ÁFA nélkül / db
Megrendelésre
Cikkszám: W6600