Nógrádi Méhészbolt

Elektromos méhleseprő 12V, BEE

80 330 Ft ÁFÁ-val / db 66 942 Ft ÁFA nélkül / db
Raktáron

Elektromos méhleseprő 12V, BEE

Elektromos méhlesöprő 12V-os tápegységgel BEE praktikus segédeszköz a keretek méhektől való megtisztítására a pergetés előtt. A méhlesöprő alsó részén található egy nyílás a lesöprött méheknek. A keretek behelyezésére szolgáló lesöprő terület hossza 36,5 cm.

FIGYELMEZTETÉS: A munka megkezdése előtt ecset segítségével kenje be mind két lesöprő fóliát paraffinolajjal (gyógyszertárban kapható). Ezt követően óvatosan mossa le mosogatószivaccsal. A munka elvégzése után tisztítsa meg mind két fóliát a rajta maradt propolisztól és egyéb szennyeződéstől, ismételten kenje be paraffinolajos ecsettel és óvatosan mossa le mosogatószivaccsal. A fólián nem maradhat semmilyen rászáradt maradék, mert ez a méhek károsodásához vezethet a söprés során.

Használati útmutató:
Az elektromos méhlesöprőt helyezze a helyre ahol használni szeretné, és csatlakoztassa a 12V-os tápegységhez (akkumulátorhoz vagy 12-os töltőhöz), kapcsolja be a kapcsolót. A méhek által elfoglalt lépet tartsa függőlegesen a seprők felett. Ezután mozgassa a lépet folyamatosan a felső széléig lefelé, majd ismét felfelé. Ezt az eljárást ismételje meg a többi léppel is. Miután lesöpörte az utolsó lépet, fogja meg az elektromos méhlesöprőt a fogójánál fogva, kicsit emelje meg és a méheket tartalmazó kazettát hosszában húzza ki. Egy rövid rázással a méheket a kazetta aljára jutatja. A munka elvégzése után kapcsolja ki a berendezést.

Mérete (H x SZ x M): 36 x 36 x 85 cm
Motor teljesítménye: 150 W
Hozzávetőleges súly: 7,100 kg

Paraméterek

Súly 7,1 kg

Kapcsolódó termékek

Mézgyűjtés

Mézgyűjtés

Elektromos méhleseprő, 12V

106 740 Ft ÁFÁ-val / db
88 950 Ft ÁFA nélkül / db
Raktáron
Cikkszám: F110

Mézgyűjtés

Elektromos méhleseprő 12V, LN

115 670 Ft ÁFÁ-val / db
96 392 Ft ÁFA nélkül / db
Raktáron
Cikkszám: F110LN