Nógrádi Méhészbolt

Újdonság
  • APILEKAR (APIDOKTOR) koncentrált állatgyógyászati készítmény, 100g
  • APILEKAR koncentrované cukrovo-medové cesto pre včely 1, 100g

APILEKAR (APIDOKTOR) koncentrált állatgyógyászati készítmény, 100g

1 070 Ft ÁFÁ-val / db 892 Ft ÁFA nélkül / db
Raktáron

APILEKAR (APIDOKTOR) koncentrált állatgyógyászati készítmény, 100g

APILEKAR (APIDOKTOR) koncentrált állatgyógyászati készítmény, mely állatorvosi vény nélkül kapható a méhek számára. Mézet, porcukrot, fokhagyma és perga kivonatot tartalmaz. Jóváhagyva az illetékes hatóságok által a 022/R/20-S nyilvántartási szám alatt. Cukormézes tészta világossárga vagy sötét sárga színű, fokhagyma illatú, 100g-os hermetikusan zárt, alumínium ételfóliából készült tasakokban kapható.

A vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék, szénhidrátok és nyomelemek, amelyeket az APILEKAR tartalmaz biztosítják a biológiailag aktív tápanyag komplexet, amely nélkülözhetetlen a méhek életéhez. Ezek a tápanyagok energiaforrást jelentenek, szükségesek a szövetek regenerálódásához, a fiziológiai folyamatok szabályozásához, az anyagcsere harmonizálásához, növelik a méhek testének immunitását és ellenálló képességét a káros környezeti tényezőkkel szemben, biztosítják a magzat védelmét és növelik a méhcsaládok erejét.

Az APILEKAR fő hatóanyaga a fokhagymából származó illóolaj, amely cisztein alkilszármazékokat tartalmaz, melynek fitoncid hatással bírnak. A fokhagyma szövetéből származó illékony fitoncidek rendelkeznek a legnagyobb antimikrobiális erővel.

Az APILEKAR második fontos alkotóeleme a perga, amely 28 kémiai elemet tartalmaz, amelyek az élő szervezet fejlődéséhez szükségesek, és számos fontos fenolos vegyületet, amelyek terápiás és profilaktikus tulajdonságokkal rendelkeznek. A perga az összes ismert vitaminból, mind a tíz esszenciális és két tucat nem esszenciális aminosavból áll, továbbá majdnem ötven enzimből, tucatnyi nyomelemből, különféle hormonokból áll, beleértve a „növekedést elősegítő anyagot" - heteroauxint, szénhidrátot – egyszerű cukor, amely enzimek hatására részben tejsavvá alakul, növelve a K-vitamin-tartalmat és a termék tartósságát. A perga vitamin bomba, amelyet maga a természet fejlesztett ki. A méh szervezete 100%-ban felszívja ezt a vitaminkomplexumot (ellentétben a mesterséges után pótlókkal). A perga kivonat a legtöbb betegség nagy ellenfele.

Az APILEKAR nem mérgező a méhek vagy az anyák számára, könnyen használható. A méhcsalád erejét 40% növeli a zsíros test maximális fejlesztésével. Jobban felkészíti a méhek emésztőrendszerét, növeli a sikeres áttelelés százalékos arányát, míg a téli készlet fogyasztását 15%-al csökkenti. Az anyákat ösztönzi a teljes értékű tojások rakására, serkenti a tavaszi fejlődést, növeli a nyári aktivitást és a méhek építési aktivitását. Pozitív hatással van a méhek testében zajló anyagcsere-folyamatokra, ami fokozott immunitást és ellenállást mutat a külső környezet hatásaival szemben.

Használata:
Az APILEKAR a méhek első tavaszi táplálékának szánták, mikor még a hőmérséklet alacsonyabb és a méhek nem táplálkozhatnak az etetőkből. 100g-nyi mennyiséget alkalmazzon egy méhcsaládra a keretek tetejére (a csomagolást szúrja át, és a tasakokat lyukakkal lefelé helyezze el a keretekre). Egyszeri etetésről van szó, kivételes esetekben kétszer 4-5 napos időközzel.

Figyelmeztetés:
A hozzátáplált kaptárokból kipergett méz normál fogyasztásra használható.

Tárolás:
Eredeti, zárt csomagolásban, sötét és száraz helyen, állatoktól elzárva tartandó, ételtől és takarmánytól elkülönítve 0-25°C-nál. Gyermekektől elzárva tartandó.

Hozzávetőleges súly: 0,110 kg

Paraméterek

Súly 0,11 kg

Kapcsolódó termékek

Méhek gyógyítása

Méhek gyógyítása

EKOFYTOL támogatja a méhek egészséges növekedését és fejlődését, 50ml

1 960 Ft ÁFÁ-val / db
1 633 Ft ÁFA nélkül / db
Raktáron
Cikkszám: EKOFYTOL

Méhek gyógyítása

EKOPOL – Ekopol atkákk ellen

1 960 Ft ÁFÁ-val / db
1 633 Ft ÁFA nélkül / db
Raktáron
Cikkszám: EKOPOL

Méhek gyógyítása

APIDEZ a VARROÁZIS kezelésének támogatására és megelőzésére

1 750 Ft ÁFÁ-val / db
1 458 Ft ÁFA nélkül / db
Raktáron
Cikkszám: APIDEZ

Méhek gyógyítása

BISANAR a VARROÁZIS kezelés támogatására, 1ml

680 Ft ÁFÁ-val / db
567 Ft ÁFA nélkül / db
Raktáron
Cikkszám: BISANAR-1

Méhek gyógyítása

BISANAR a VARROÁZIS kezelés támogatására, 2ml

960 Ft ÁFÁ-val / db
800 Ft ÁFA nélkül / db
Raktáron
Cikkszám: BISANAR-2

Méhek gyógyítása

A természet harmóniája, 40g

1 500 Ft ÁFÁ-val / db
1 250 Ft ÁFA nélkül / db
Raktáron
Cikkszám: HARMONIA