Nógrádi Méhészbolt

Újdonság

APIDEZ a VARROÁZIS kezelésének támogatására és megelőzésére

2 730 Ft ÁFÁ-val / db 2 275 Ft ÁFA nélkül / db
Raktáron

APIDEZ a VARROÁZIS kezelésének támogatására és megelőzésére

APIDEZ egy ökológiai állatorvosi készítmény a VARROAZIS kezelésének támogatására és megelőzésére. Tulajdonságaival támogatja a méhek természetes védekezőképességét. A termék nem mérgező a méhek számára és nem halmozódik fel a termékeikben sem.

Összetétele:
10 db fa csík, nagysága 200 x 20 x 0,8 mm világossárga vagy barna színnel rendelkezik, illóolaj illatú. Hatóanyagok tartalma 1 csíkban: timol 60 mg, fenyő illóolaj 80 mg.

Használata:
Az atkák és paraziták számára kellemetlen szagú állatgyógyászati készítmény hatékonyan megakadályozza a méh varroázisának kialakulását. Nem hoz létre rezisztens kullancspopulációt.
Helyezze a kaptárba a tavaszi és őszi hónapokban, minimális mennyiségű méhfióka jelenlétében. Helyezzen 2 csíkot 10 – 12 db magas keretre (a 3. – 4. keret közé, mind két oldalról). Gyengébb családoknál (6 keretig), alacsony fiókoknál, rajoknál használjon 1 csíkot a fészek közepére helyezve. A rögzítéshez irodai gemkapcsot használhat, amelyen keresztül áthúzhat egy darab fát vagy egy fogpiszkálót. A csíkok 3-30 napig maradnak a kaptárban a befedett fiókák számától függően. Ezután vegye ki őket a kaptárból; a kezelést fejezze be min. 14 nappal a fő hordás előtt. Az őszi hónapokban csak az utolsó méz kipergetése után kezdje el a kezelést.

Figyelmeztetés:
A csomagolást közvetlenül a használat előtt nyissa ki. A méheknél nem jelentkeztek sem mellékhatások sem szövődmények. Ne használja más akaricidekkel együtt. Ne használja a terméket, ha lejárt a minőségét megőrző idő. A kezelt méhcsaládoktól származó méh normál fogyasztásra használható a használati utasítások pontos betartásánál. A termék használata során viseljen gumikesztyűt, ne dohányozzon, ne fogyasztjon étel sem italt; a munka elvégzése után mossa meg a kezét szappannal és vízzel. A termékkel nyálkahártyával vagy bőrrel való véletlen érintkezés során azonnal moss le folyó víz alatt az érintett részt. A termék egyes alkotóelemeire érzékeny embereknek kerülniük kell a termékkel való érintkezést. Allergiás reakciók esetén forduljon orvoshoz (legyen magával címke).

Tárolás módja:
Tárolja száraz és sötét helyen, állatok számára ne legyen hozzáférhető, elkülönítve az élelemtől és takarmánytól, 0–25°C-nál. Gyermekektől elzárva tartandó.

Minőségét megőrzi:
3 év a gyártástól számítva. Lásd a csomagolást.

Paraméterek

Súly 0,11 kg

Kapcsolódó termékek

Méhek gyógyítása

Méhek gyógyítása

EKOPOL – Ekopol atkákk ellen

3 040 Ft ÁFÁ-val / db
2 533 Ft ÁFA nélkül / db
Raktáron
Cikkszám: EKOPOL

Méhek gyógyítása

EKOFYTOL támogatja a méhek egészséges növekedését és fejlődését, 50ml

2 120 Ft ÁFÁ-val / db
1 767 Ft ÁFA nélkül / db
Raktáron
Cikkszám: EKOFYTOL

Méhek gyógyítása

NOZETOM a kolónia rezisztenciájának növelésére, 20g

1 890 Ft ÁFÁ-val / db
1 575 Ft ÁFA nélkül / db
Raktáron
Cikkszám: NOZETOM

Méhek gyógyítása

APILEKAR (APIDOKTOR) koncentrált állatgyógyászati készítmény, 100g

1 160 Ft ÁFÁ-val / db
967 Ft ÁFA nélkül / db
Raktáron
Cikkszám: APILEKAR

Méhek gyógyítása

BISANAR a VARROÁZIS kezelés támogatására, 1ml

1 120 Ft ÁFÁ-val / db
933 Ft ÁFA nélkül / db
Raktáron
Cikkszám: BISANAR-1

Méhek gyógyítása

BISANAR a VARROÁZIS kezelés támogatására, 2ml

1 460 Ft ÁFÁ-val / db
1 217 Ft ÁFA nélkül / db
Raktáron
Cikkszám: BISANAR-2

Méhek gyógyítása

A természet harmóniája, 40g

1 620 Ft ÁFÁ-val / db
1 350 Ft ÁFA nélkül / db
Raktáron
Cikkszám: HARMONIA