Nógrádi Méhészbolt

A természet harmóniája, 40g

1 850 Ft ÁFÁ-val / db 1 542 Ft ÁFA nélkül / db
Raktáron

A természet harmóniája, 40g

A természet harmóniája, 40g olyan állatgyógyászati termék, amely jelentős méregtelenítő hatással rendelkezik különböző etiológiájú méhmérgezésnél, csökkentve a halálos toxikózis tüneteit. Hatékonyan segíti a vírusok és baktériumok elpusztítását, gátolja a patogén mikroorganizmusok tevékenységét és megakadályozza a időszakos méhbetegségek kialakulását. Pozitívan hat az immunológiai folyamatokra és aktívan serkenti a méhek gyarapodását.

Összetétele:
Fehér vagy szürke-rózsaszín por, vízben vagy cukorszirupban feloldandó (1:1, víz : cukor). Tartalma: borostyánkősav, aszkorbinsav, kobalt-triklorid és segédanyagokat is – száraz fokhagyma, tengeri só és glükóz.

Használata:
A természet harmóniája terméket meleg (35-40°C) előkészített cukorszirupban feloldjuk 1:1 (víz : cukor), arány: 40g termék 10 l cukorsziruphoz. Az így elkészített cukorszirupot beletölti a felső etetőkbe 1 liter szirup 1 méhcsaládra (10-12 foglalt keret) 3-4 szer, 3 napos időközzel, évszaktól függetlenül, de különösen a tavaszi hónapokban (április - május) és nyár végén (augusztus - szeptember). A termék kompatibilis más takarmány-kiegészítőkkel, gyógyszerekkel és méhkészítményekkel.

Figyelmeztetés:
A természet harmóniájával táplált méhkaptárokból a megfelelő használat mellet a méz korlátozás nélkül fogyasztható.
Véletlenszerű bőrrel, nyálkahártyával való érintkezés (a termék címkéjével együtt) esetén vagy allergiás tüneteknél a bőrt vagy a szemet vízzel mossa át és forduljon orvoshoz.

Tárolás módja:
Tárolja az eredeti, zárt csomagolásban száraz és sötét helyen, állatok számára ne legyen hozzáférhető, a gyógyszerektől szintén elkülönítve, 0–25°C-nál. Gyermekektől elzárva tartandó.

Minőségét megőrzi:
3 év a gyártástól számítva. Lásd a csomagolást.

Csomag tartalma:
40g, hermetikusan zárt fémezett fóliából előállított tasakokban

Paraméterek

Súly 0,11 kg