Nógrádi Méhészbolt

Ajándékutalványok

Ha tökéletes ajándékot keres a méhészeti rajongónak, akkor ajándékutalványunk a válasz! Ajándékozza meg szeretteit a lehetőséggel, hogy felfedezzék a méhek, a méz és minden méhészeti igény lenyűgöző világát. Ajándékutalványainkkal nemcsak a választás lehetőségét adják, hanem a méhészet szépségének felfedezésének lehetőségét is.

Az elérhetőségi adatai

verify

* A mező kitöltése kötelező

Az ajándékutalvány vásárlásával a www.apiprodukt.hu webáruházban vagy személyesen a J. A. Komenského utca 68. szám alatti tégla és habarcs üzletben Želovciban bármely árucikk vásárlásához használható. A vásárló kitölti a megrendelő űrlapot, megerősíti a választását és elküldi. A küldéstől számított 24 órán belül elküldjük Önnek a számlát, amit kifizetés után az ajándékutalványt egyedi kóddal és egy pdf fájllal elküldjük Önnek.

Használati feltételek

  • Az ajándékutalvány 12 hónapig érvényes a kibocsátás dátumától.
  • Az utalványt csak egy rendelésnél lehet felhasználni. Az összegét nem lehet több vásárlás között felosztani.
  • Ha az utalványt egy alacsonyabb értékű rendelésre használja fel, mint maga az utalvány, akkor elveszíti az utalvány értéke és az Ön rendelésének értékének a különbségét. Ezért javasoljuk, hogy válasszon egy terméket, amellyel teljes mértékben kihasználhatja az utalványt.
  • Az utalványt nem lehet felhasználni a szállítás költségeire.
  • Az utalványt a kosárban lehet beváltani a "Kuponkód beváltása" mezőben való kód megadásával.